Landcoöperatie Dal van de Kleine Beerze

Initiatief in het kort

Meer variatie in het landschap. Landbouw met aandacht voor de omgeving. Met respect voor bodem, mens en dier. Een duurzame ontwikkeling van het Dal van de Kleine Beerze, door boeren én burgers: dat is de basis van de landcoöperatie. Door lid te worden kunt u hierover meedenken en meebeslissen.

U kunt lid worden door één of meerdere certificaten aan te kopen à € 2500 van Landcoöperatie Dal van de Kleine Beerze. Als certificaathouder bent u mede-eigenaar van de gronden die in het bezit zijn van de coöperatie. De coöperatie verpacht deze gronden aan boeren uit de regio, onder duurzame voorwaarden. Deze voorwaarden worden door de coöperatie opgesteld. De coöperatie ziet ook toe op een juiste naleving van de voorwaarden. Daarbij staat verbetering van bodem- en waterkwaliteit en biodiversiteit altijd voorop.


Partners

Huis van de Brabantse Kempen, Stuurgroep Landbouw Innovatie Brabant, gemeenten Eersel en Oirschot, provincie Noord Brabant, ZLTO, Brabants Landschap, Werkgroep Weidevogelbescherming ZO-Brabant, Agrarische Natuurvereniging Kempenland.


Meer info

http://www.dalvandekleinebeerze.nl/


 Contact

Landcoöperatie Dal van de Kleine Beerze U.A.

Voorteindseweg 12

5091TK Middelbeers

info@dalvandekleinebeerze.nl